Пансионат для пожилых
Нова темаВідповісти altanka > Про все на світі
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Fabianna1

вік: 31 Водолій

ПовідомленняНаписане: 18 листопада 2024 13:07    Початкове запитання
18 листопада 2024 13:07 з Fabianna1

Я редко пишу отзывы, но хочу сказать огромное спасибо https://hospice-life.com.ua/ ! Разместили здесь моего дедушку, и я уверена, что он в надежных руках. Приятно удивило, что в доме престарелых не только прекрасный уход, но и душевная атмосфера. Персонал не только выполняет свои обязанности, но и относится к подопечным как к родным. Дедушка всегда рассказывает, что здесь ему спокойно и комфортно, и это для нас самое главное. Рекомендую всем, кто ищет достойное место для своих близких!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення AIM
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид altanka > Про все на світі
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Пансионат для пожилых в Киеве interes 0 01 березня 2025 13:37 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Пансионат для пожилых в Киеве altanka 0 19 січня 2025 13:37 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Пансионат для пожилых kiev 1 18 листопада 2024 13:03 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дом для пожилых altanka 0 01 березня 2025 13:41 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Дом для пожилых kiev 0 19 січня 2025 13:34 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.